Du kan lure lidt bag dine lamelgardiner

Det er næsten taget ud af en thriller, når man ser et stykke af nogle lamelgardiner, der lige er blevet trukket til siden med en finger eller to, hvor der så er et øje, der kigger lidt ud på skrå, da hovedet er lagt sådan.
Det kan nemlig sige en hel masse, om man holder øje med nogen, om man er bange for, at der er nogle, der holder øje med en, eller om man er spion ligefrem.
Der er mange ting, som man siger med sådan et kropssprog, for hvis man bare gerne ville afdække sig selv, så trak man jo de lamelgardiner til side enten helt eller delvist, hvor man stod, så det var nemmere at se ud.
Selvfølgelig er det jo nogle gange lige lettere at trække det til side med en finger, men hvis man gør det for meget eller hårdt, så kan man jo risikere at ødelægge gardinerne, så det er bedre, at man trækker dem til siden, sådan som de er beregnet til.

Man kan se en masse på den anden side af de lamelgardiner

Måske har man ligefrem slukket lyset bag sig inde i huset, hvor man står, så det ikke er nemt at se, om der står nogle og kigger ud.
Man vil måske gerne holde øje med, om der er en tyv på spil, for det har man hørt, der tidligere har været i området, så man vil gerne lige sikre sig.
Eller også har man hørt nogle lyde, hvor man mistænker, det kan være et dyr, så man vil gerne se, om man kan nå at se det, inden man skræmmer det væk.
Og så kan det jo også være ens teenagebørn, som man mistænker, at de kravler ud af vinduet til deres værelse om aftenen og ikke kommer hjem i ordentlig tid, så de sniger sig ud på den her måde, hvor man gerne vil fange dem på fersk gerning og eventuelt tage et billede af aktionen.
Men man skal passe på, at man ikke bliver alt for paranoid med den slags, så man alt for tit står ved de her lamelgardiner og kigger ud for at se, hvad der sker.