Fejring af nytår 2022 med stil 

Det er endelig her – år 2022! Efter et langt og omtumlet 2020 og et begivenhedsrigt 2021 føles det som om, at verden godt kunne bruge en god fest. Derfor besluttede jeg mig for at være vært for min egen nytårsfest. Her er, hvad der skete til min nytårsfest 2022. 

Planlægningsprocessen: Jeg ville have noget, der både ville være festligt og sjovt. Efter mange overvejelser besluttede jeg mig for et tema om verden rundt-temaet. Det gav mig mulighed for at inkorporere dekorationer fra forskellige lande og kulturer samt musik fra hele verden. Det gav også alle noget unikt at tale om i løbet af aftenen. 

Det andet skridt var selvfølgelig at smutte en tur forbi https://www.krudtteltet.dk/, så jeg kunne blive tilpas armeret.

Aftenen før: På aftenen for festen gik alt uden problemer! Vi startede med at pynte huset med flag fra forskellige lande og spillede traditionel musik fra hele verden. Efterhånden som alle gæsterne ankom, blev de budt på lækre snacks (herunder internationale favoritter som sushi) og drikkevarer (både alkoholiske og ikke-alkoholiske). 

Derefter gik vi over til samtaler om vores oplevelser i løbet af 2021 – alt fra COVID-sikkerhedsprotokoller til rejsehistorier fra hele verden! Det gav os alle noget sjovt at tænke over, mens vi ventede på midnat. Da det endelig blev midnat, samledes vi alle udenfor, hvor jeg havde affyret fyrværkeri til ære for 2022! Efter at have set dem lyse op på himlen vendte vi tilbage indenfor, hvor vi fortsatte med at snakke indtil kl. 2 om natten, hvor alle tog hjem (sikkert!).  

Alt i alt var det en utrolig aften fuld af grin og glæde – præcis hvad vi alle havde brug for efter et så svært sidste år! Hvis du også ønsker at give din næste nytårsfest lidt ekstra spræl til din næste nytårsfest, så overvej at holde din egen fest med verden rundt-tema; du vil ikke fortryde det! Godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.