Flyvetur og Nikopouches

Jeg flyver altid sydpå i 14 dage i vinter perioden, for at få lidt sol. tidligere var det heller ikke noget problem, men efterhånden, som mine flyveture blev længere og længere var det næsten uudholdeligt, for jeg måtte ikke ryge på disse flyveture. Et er de kortere ture på 4-5 timer men når vi når op på de her 10-13 timer, så kan jeg hilse at sige, at jeg ikke er den nemmeste at sidde ved siden af, når jeg ikke får mine smøger. Gode råd var dyre, da jeg havde bestilt min rejse til Bali, jeg frygtede den lange flyvetur, men vidste heller ikke sådan lige hvad jeg skulle gøre i forhold til mit nikotin behov – for jeg måtte åbenbart heller ikke anvende mine e-cigaretter. Så var der en der sagde til mig, at han altid havde snus med på de her lange flyveture.

Lyft og flyvning

Jeg fandt Nikopouches på nettet, da jeg ledte efter det her snus han havde talt om. Jeg fik en god information fra deres hjemmeside, om hvad snus egentligt var, og det var jeg rigtig glad for. Jeg bestilte et par dåser med forskellig smag, og så måtte jeg nok hellere lige prøve det af, inden jeg skulle ud og flyve. Det var godt jeg gjorde det, for den første pose jeg fik i munden, gjorde at jeg faktisk blev svimmel fordi der var for meget nikotin i til mig, så jeg fik hurtig fat på nogle andre. Jeg havde herefter en fantastisk flyvetur uden abstinenser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.