https://xn--pantebrevsln-3cb.dk/hvor-meget-kan-jeg-laane/

Pantebrevslån.dk

Pantebrevslån.dk er en del af Fairkredit, som tilbyder lån til fast ejendom uden om banken. Det kan de gøre, fordi de i modsætning til bankerne ikke forholder sig til boligmarkedet, men kun til dig og din situation. Det kan være en fordel, hvis du har kig på et hus, der ikke ligger i større byer eller populære områder.

Du søger om et boliglån på Fairkredits hjemmeside og de har en hurtig svartid på 1-2 dage. Er der noget, du ønsker at spørge om, er du velkommen til at ringe på 7027 2726.

Hvor meget kan jeg låne?

Hvor meget du kan låne, afhænger af din økonomi. Fairkredit har en låneberegner, der kan give dig en idé om det. Før du optager et Pantebrevslån eller en anden form for huslån, er der en række ting, du skal overveje. Hvor mange indkomster er der i økonomien (en partner)? Hvad er dine øvrige udgifter (bil, institutionsplads, internet mm)? Samt, hvordan ønsker du at sidde i det økonomisk? Du skal betale af på dit lån, men din hverdag skal fungere. Desuden er det en god idé at have plads til uforudsete udgifter. Sidst, men ikke mindst, skal du kunne spare op, for ifølge loven skal du selv kunne stille med 5% af boligens pris, når du vil optage et lån.

Fairkredit tilbyder personlig rådgivning og gennemgår gerne dine overvejelser med dig, før du optager et lån. Fairkredit kan vise eksempler på, hvordan et rådighedsbeløb kan se ud. Hvordan dit lån skal udformes, hjælper de dig også gerne med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.