Pusle tasker fra That’s mine

Små babyer og pusle tasker der er lige til at tage med når man skal i byen – ja der sker meget inden for udviklingen af udstyr til nybagte mødre og deres babyer. Så det var svært for mig at finde på noget spændende til min datter da hun fik sin første baby – men da jeg vidste at hun ofte var ude, og sikkert også efter fødslen ville gå på cafe og besøge veninder, så fandt jeg en af disse flotte pusle tasker fra That’s Mine. Min datter var ellevild med den – og sagde, du ramte helt rigtigt med den her pusle taske, den er smart at have med både udseendemæssig og praktisk var den også. Jeg købte også en af deres toilettasker der matchede til, så havde hun hele sættet når hun skulle i byen med den lille.

Pusle taske til offentlige steder

Det er jo ikke altid at der er så lækkert på de offentlige steder, og her er det at jeg syntes at det er dejligt at man lige selv kan folde sit eget pusle underlag ud ovenpå det offentlige puslebord.

Hvor var det dejligt at handle hos thatsmine.dk og hvor var der mange dejlige ting til små babyer og i alderen op til 3 år, så det er bestemt ikke sidste gang at jeg køber baby udstyr hos dem – udover den hurtige levering og deres kvalitetsprodukter, så er det også designer ting i min verden, som bare er lidt anderledes end man ser i diverse butikker rundt omkring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.