Få fyldige bløde læber med en læbemaske.

Læbemaske vs læbekirurgi

Smukke fyldige læber ser eksotiske og sensuelle ud. Derfor vil vi kvinder gerne have dem. Men med et helt almindeligt nordisk udseende er det ikke flertallet, der er indehavere af den slags læber. Dog stiger antallet støt på grund af læbekirurgi. Fordi vi vil have dem.

Men alle former for kirurgi er forbundet med en risiko. Der er altid en risiko ved et indgreb ligegyldigt hvor lille det er. Selvom injicering af filler i læberne virker nemt og enkelt, så er der stadig en risiko. Det er stadig kirurgi.

Fillers består af hyaluronsyre, som også findes i vores Læbe maske. Hyaluronsyre gør huden fastere, fordi det får huden til at binde vand bedre. Syren fremstilles af bakterier og den findes faktisk i både dyr og mennesker. Altså er det et naturligt stof. Det betyder så også, at din krop udskiller hyaluronsyre og derfor virker en læbefyldning kun i 6 -12 måneder.

Læbemasken som sikkert og billigt alternativ

Det vil så sige, at du måske allerede efter 6 måneder skal igennem proceduren igen. Og igen. Husk der er risiko forbundet hver gang. For ikke at nævne de mange penge, der skal hives ud af budgettet hvert halve år.

Du kan også i stedet for vælge en meget mere sikker procedure. Nemlig en læbemaske. Der er absolut ingen risiko overhovedet.

Du tager læbemasken på om aftenen inden sengetid og du vågner op næste dag med fyldige, bløde og glatte læber. Det er den nemme vej til de ønskede fyldige læber. Det er også klart den billigste.

Så sov rigtigt godt.