Tapas, tapas og mere tapas

Hvem elsker ikke overflødighedshorn?

Som så mange andre i denne verden, så står tapas mit hjerte meget nært. Jeg er simpelthen ellevild med at sidde med 117 retter foran mig, og jeg føler mig som et lille barn, der står i slikbutikken foran bland-selv-slikken. Det er så lækkert, at man bare kan række ud og tage præcis, hvad ens hjerte begære i det øjeblik. Man kan jo også kombinere og eksperimentere med forskellige smage og rækkefølger. Jeg må ærligt indrømme, at jeg desværre er en bedre tapasspiser end -udtænker. Jeg er ikke en af de typer, der bare kan svinge med et piskeris eller grydeske og trylle den lækreste ret frem. Jeg øver mig dog på, at blive bedre til at føle mig frem i køkkenet. Det kommer dog ikke ud af ingenting. Jeg har brugt mange timer på at lede efter nemme tapas ideer, lave dem, spise dem og så tænke over, hvad jeg godt kunne lide ved retten. Tapas er ikke blot min yndlingsspise – det er også grunden til at jeg er blevet rimelig fern i et køkken.

Tapas er perfekt for dig, der gerne vil mere i køkkenet

Det, der er mega MEGA smart ved tapas, er, at man kun laver lidt af gangen. Jeg er tit blevet noget demotiveret af, at skulle smide store portioner mad ud, fordi jeg ikke er så stærk en kok. Hvis en tapas opskrift mislykkes, så er det højest en lille skål, der ryger ud. Det er jeg altså kæmpefan af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.