Kontor fællesskab til selvstændige

Nu håber jeg at jeg har skudt rigtigt, når jeg siger at skarpt.dk tilbyder et kontorfællesskab til selvstændige eller virksomhedsejere. De tilbyder det sikkert også til mange andre, men det var lige det, jeg fangede ved at skimme deres hjemmeside. Det er nu smart, med store glasfacader, og store kontorlandskaber, men om det også er det der gavner medarbejderen. I hvert fald ikke alle medarbejdere, for jeg kan ikke arbejde i disse store landskaber, jeg har prøvet det, men der er simpelthen alt for meget larm, og jeg bliver distraheret af alle de forskellige ting der sker i et åbent kontorlandskab. Men måske er det også noget helt andet.

 

Der kan selvfølgelig være mange mennesker i en sådan bygning, og der hvor der kan være mange mennesker stuvet sammen på et sted, vil det uden videre også spare plads til medarbejderne, og det er lig med at der kommer et større overskud på bundlinjen. Business Park Nord under firmaet skarpt.dk laver jo netop sådanne bygninger, om man så skal købe sig ind, eller leje sig ind, det ved jeg ikke. Ånd, hjælpsomhed og fleksibilitet, er nøgleordene i Business Park Nord, og står som kerneværdier til de lejere som lejer sig ind i deres bygninger. Så det er altså, kontor landskaber, som man kan leje sig ind på, så man ikke selv skal ud og købe eller bygge en eller anden stor virksomhed. Det er altid godt med nye værdiladede ord som, ånd, hjælpsomhed og fleksibilitet som de nu engang tilbyder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.