Tai Chi

Hos Bremann tilbyder vu undervisning i taiji. Det er en gammel kampsport hvor man kan dyrke sport på en mental måde. det er så livsgivende og frit og det er noget alle kan finde ud af. Hos os underviser vi nye såvel som gamle.

Vi er de bedste på markedet til at få dig i god form både fysisk og mentalt. Du bruger hele kroppen men også dit sind. Det er det der gør denne kamp sport så fantastisk. Du bør virkelig prøve det. Vi tilbyder altid nye medlemmer 2 gratis prøvetimer uden binding og har 35 års erfaring og høj faglighed. Vi tilbyder resultatorienteret coaching sammen med træningen. Vi tilbyder også det samme forløb på engelsk, og dette forløb hos os giver livsstilsomlæggelser som virkelig batter.

Vi er eksperter og vi er stolte af vores håndværk. Du bliver nødt til at prøve kræfter med det. Kom ind og giv det en chance og oplev på egen krop, hvor fantastisk dette koncept er. Vi lover dig at du kommer i dit livs form uden du behøver at få åndenød eller synes at det er hårdt. Du undgår også at overbelaste kroppen, netop fordi det er en sport hvor alle kan være med unge som gamle.

Kom op oplev vores store center i centrum af byen. Vi holder løbende aften arrangementer med foredrag og billeder fra denne sport fra hele verden.

Du vil helt sikkert have lyst til at prøve mere af dette når først du har prøvet det helt af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.